Известие

Collapse
No announcement yet.

прахче за радиатор ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• прахче за радиатор ?

здравейте ще ползвам това http://autoshop.galti.bg/index.php?i...roller=product

та в упътването пише на топъл работещ двигател та въпроса ми е колко трябва да е топъл? ако някой го е ползвал още по добре тъкмо да каже с точност како се прави благодаря колеги предварително
    Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo

толкова топъл да е отворил термостата
    sigpic 156 2.4 JTD 136hp

Comment

Първоначално публикувано от aligator89 Покажи съобщение
      толкова топъл да е отворил термостата
      благодаря колега
      Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo

Comment

По-добре Радуелд-а от същото място...
        Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
        Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
          По-добре Радуелд-а от същото място...
          Вече съм взел абро-то колко да сипя теча е малък само сълзи

Comment

Колега, 2 лъжички червен пипер и си готов

Comment

Ама вие сериозно ли го мислите това?Тази кола си иска по сериозно отношение,та да не е някой Московец или Жигулка?Аз лично съм пробвал веднъж на Капата и негативите бяха налице,отделно там където течеше пак си протече,а за запушеното радиаторче на парното и още куп мизерии?После се чудим защо италианските коли имат такава слава,без да засягам никой,но колите страдат от некачествена подръжка.

Comment

Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
                Ама вие сериозно ли го мислите това?Тази кола си иска по сериозно отношение,та да не е някой Московец или Жигулка?Аз лично съм пробвал веднъж на Капата и негативите бяха налице,отделно там където течеше пак си протече,а за запушеното радиаторче на парното и още куп мизерии?После се чудим защо италианските коли имат такава слава,без да засягам никой,но колите страдат от некачествена подръжка.

как ще сложа червен пипер никога няма да стане това :Д а до колкото аброто доста хора са го пробвали и са доволни (много е важно да се сипва с мярка ) и няма да навреди на нищо по охладителната система

Comment

На 3 коли и един мотокар с голям теч от радиатора съм слагал, само че лики моли и на всичките досега никакъв проблем(около 2г). Важно е да се слага по предписанието.Бих го използвал и на алфата ако се наложи.
                  Alfa Romeo 166 2.4jtd

Comment

Пак ще го кажа,всеки сам си избира как да си подържа колата.Аз лично не бих сложил такава добавка,но всеки сам си знае.

Comment

На същото мнение че понякога стават запушвания и ще се чудите какво става.Нож със две остриета.?!
                      АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Тия добавки са да я "закамиш" докато се добереш до сервиз или преди продажба Някои разбира се карат постоянно така и като протече сипват, докато накрая позагреят някъде и свалят глава.
                        sigpic
                        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

сложих малко от нея защото ме е страх запуши се за 1 ден и пак взе да сълзи ще го свалем да видим какво ще стане

Comment

Ползвал съм на Лики Моли течната добавка на 2 различни коли, върху които имам наблюдение ежедневно. За вече 3 години - няма яд (нищо не се е разтекло или запушило). Говорим за съвсем лек теч и с една опаковка третирах 2-те коли. Тоест сипах половината от предписаното количество добавка в охладителната с-ма на напълно загрял двигател (90 градуса на водата).
                            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

И аз ползвах на лики моли течната и вече 2 години и аз нямам никакви проблеми...

Comment

Working...
                              X